Elton Gegolli është 37-vjeçari nga Elbasani, i cili humbi jetën ditën e sotme për shkak të koronavirusit. Mësohet se ai nuk kishte asnjë sëmundje bashkëshoqëruese. I riu punonte në një laborator në një kompani industriale në ish-Metalurgjik. Ai njihej nga të gjithë si një person që kishte pasion jetën aktive dhe tatuazhet. Largimi i tij tronditi qytetin e Elbasanit, por edhe gjithë opinionin publik në Shqipëri.

Së fundmi janë publikuar edhe fotot nga ceremonia e lamtumirës së 37-vjeçarit. Në varrimin e tij janë vetëm familjarët. Eltoni kishte vetëm një vëlla.

Elton Gegolli is a 37-year-old from Elbasan, who lost his life today due to the coronavirus.

It is learned that he had no concomitant diseases.

He worked in a laboratory at an industrial company in the former Metallurgical. He was known by all as a person who had a passion for active life and tattoos, and even himself had done some of them.

The family has issued the announcement for the death of the young man while the event has shocked the entire public opinion.