Dy adoleshentë u arrestuan mëngjesin e sotëm nga policia e Lushnjes, pasi në bashkëpunim me njëri tjetrin ata kanë sulmuar banesën e një të moshuare, kanë dhunuar këtë të fundit dhe më pas kanë tentuar ta grabisin. Bëhet fajlë për 18-vjeçarin Julian Kiptiu dhe 16-vjeçaren Kristjana Beqiri, të dashur me njëri-tjetrin.

16-vjeçarja është një personazh i njohur në Instagram dhe rrjetin social Tik-Tok. Ajo numëron rreth 45 mijë ndjekësa, teksa duket që postimet e saj janë të çuditshme. Në profilin e saj në Instagram ajo shihet që është pjesë e disa videoklipeve.

“Alo zemra një çantë me lekë gati? A keni parë ndonjë vajzë të çmendur?”, janë disa nga postimet e saj.


Two teenagers were arrested this morning by the Lushnja police, after in cooperation with each other they attacked the apartment of an elderly woman, raped the latter and then tried to rob her. The file is about 18-year-old Julian Kiptiu and 16-year-old Kristjana Beqiri, in love with each other.

The 16-year-old is a well-known character on Instagram and the social network Tik-Tok. She counts about 45 thousand followers, as it seems that her posts are strange. On her Instagram profile she is seen to be part of several video clips.

“Hello, a bag of money ready? Have you seen any crazy girls? ”, Are some of her posts.