Një automjet i tipit Ford Fokus ka dalë nga rruga në rotondën e aksit nacional Fier – Tepelenë.

Gazetari Ervis Kuçi raporton për “Balkanëeb” se automjeti vinte nga Greqia. Shoferi thotë se pas aksidentit, nuk hapeshin dyert e automjetit, ndërsa pasagjerët kanë dalë nga xhami i derës.

“Kisha gruan, kisha vajzat, nusen e nipit dhe mbesa në makinë”, tha shoferi. Makina e aksidentuar ishte me targa greke akm6031. Familja e aksidentuar është banore në Durrës.

Njoftimi i policisë: Fier, informacion paraprak

Sot rreth orës 22:20, në aksin rrugor Levan-Tepelenë, automjeti tip “Ford Fokus” me drejtues shtetasin V.S., ka dalë nga rruga.

Për pasojë kanë marë dëmtime të lehta pasagjerët në mjet, shtetaset M.S., Z.S., A.S. dhe E.S., të cilët ndodhen në Spitalin Rajonal Fier nën kujdesin e mjekëve.

Grupi hetimor po punon për zbardhjen e plotë të ngjarjes.

A Ford Fokus vehicle went off the road in the rotunda of the national axis Fier – Tepelena.

The vehicle came from Greece. The driver says that after the accident, the doors of the vehicle were not opened, while the passengers came out of the door glass.

“I had a wife, I had daughters, a nephew’s bride and a granddaughter in the car,” said the driver. The crashed car had Greek license plates akm6031. The injured family lives in Durrës.

Police notification: Fer, preliminary information:

Today around 22:20, on the road axis Levan-Tepelena, the vehicle type “Ford Fokus” driven by the citizen V.S., went off the road.

As a result, passengers in the vehicle, citizens M.S., Z.S., A.S. and E.S., who are in Fier Regional Hospital under the care of doctors.

The investigation team is working to fully uncover the event.