Një nënë e dy fëmijëve në Indi ka humbur jetën pasi u përplas me një derë prej xhami në bankë.

Gruaja, 46 vjeç, fillimisht ishte larguar nga banka, por është kthyer përsëri kur ka kuptuar se kishte harruar çelësat e motorit brenda saj.

Dëshmitarët thonë se ajo nuk e kishte kuptuar që dyert janë të mbyllura dhe si pasojë përplaset fuqishëm në derën prej xhami.

46-vjeçarja ka vdekur pak momente pasi dera iu shemb në pjesë të ndryshme të trupit. Policia dhe pronarët e dyqaneve aty pranë i erdhën fillimisht në ndihmë. Ajo u dërgua në Spitalin Perumbavoor Taluk, por Beena ndërroi jetë pak më vonë.

Burimi: DailyMail

A mother of two in India has lost her life after colliding with a glass door in the bank.

The 46-year-old woman had initially left the bank, but returned when she realized she had forgotten the engine keys inside.

Witnesses say she did not realize the doors were locked and as a result crashed hard on the glass door.

The 46-year-old died a few moments after the door collapsed on various parts of her body. Police and shop owners nearby initially came to his aid. She was taken to Taluk Perumbavoor Hospital, but Beena died shortly afterwards.

Source: DailyMail