Pesaro – Një djalosh shqiptar 18 vjeç ka humbur jetën mbrëmjen e së premtes në Pesaro. Ai quhet Rusjon Kërçuku. Ai ngiste nëj motor skuter dhe ishte përplasur aksidentalisht me një shtyllë. Megjithatë, Policia po i heton të gjitha pistat.

Mediat italiane njoftojnë se aksidenti me vdekje ka ndodhur natën e kaluar rreth orës 23.30 në rrugën Interquartieri, në pjesën e Via Pertini që të çon nga Iper Rossini në rrugën Borgheria.

Kërçuku, një student, pas punës në një restorant në Cattolica ku ishte kamerier po kthehej në shtëpi në Bottega di Vallefoglia.

Pesaro – An 18-year-old Albanian boy lost his life on Friday night in Pesaro. His name is Rusjon Kërçuku. He was riding a scooter motorcycle and accidentally collided with a pole. However, Police are investigating all the tracks.

Italian media report that the fatal accident happened last night around 23.30 on Interquartieri street, in the part of Via Pertini that leads from Iper Rossini to Borgheria street.

Kërçuku, a student, was returning home to Bottega di Vallefoglia after working in a restaurant in Cattolica where he was a waiter.