Ish ministri i Jashtëm, Kastriot Islami është shoqëruar për në komisariato pasi po lëvizte në rrugët e kryeqytetit pa mbajtur maskën që është kthyer në vendim me detyrim për të gjithë qytetarët.

Islami është shoqëruar për në komisariatin nr.2 pasi nuk pranoi të tregonte mjetin e identifikimit dhe të gjobitej me tre mijë lekë.

Former Foreign Minister Kastriot Islami was escorted to the police station as he was moving through the streets of the capital without wearing the mask that has been turned into a compulsory decision for all citizens.

Islam was escorted to police station no. 2 after he refused to show the means of identification and was fined three thousand lek.