Një 40-vjeçar nga Kosova është arrestuar nga policia, pasi ka tentuar të “eleminojë” me mjet prerës një person, banues në Fushë-Kosovë, duke e lenë të plagosur. Në pranga ka rënë shtetasi I. R., i cili sipas policisë, ka penguar 43-vjeçarin S. B. të bëjë parakalim në autostradën Milot-Morinë. Për pasojë, të dy shtetasit kosovarë kanë ndaluar te trau dhe janë konfliktuar.

Njoftimi i policisë:

Tentoi të vriste me mjet të mprehtë thikë një shtetas, pas një konflikti të çastit, vihet në pranga.

Specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Kukës arrestuan në flagrancë shtetasin I. R., 40 vjeç, banues në Podujevë, Kosovë.

Në autostradën Milot-Morinë, shtetasi S. B. ka qenë duke udhëtuar me mjet dhe për shkak se shtetasi I. R. e ka penguar për të bërë manovrën e parakalimit, të dy kanë ndaluar mjetet te trau dhe pas konfliktit të çastit, shtetasi I. R. ka tentuar të vrasë me mjet të mprehtë thikë shtetasin S. B., 43 vjeç, banues në Fushë-Kosovë, duke e lenë të plagosur.

Shtetasi S. B. ndodhet jashtë rrezikut për jetën. Ai u procedua në gjendje të lirë, pasi ka goditur me grushte shtetasin I. R., duke i shkaktuar dëmtime në fytyrë.

Materialet hetimore i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Kukës, në ngarkim të shtetasit I. R., për veprën penale “Vrasja me dashje”, mbetur në tentativë dhe në ngarkim të shtetasit S. B., për veprën penale “Plagosja e lehtë me dashje”.

A 40-year-old man from Kosovo has been arrested by the police, after he tried to “eliminate” with a cutting tool a person, resident in Fushë-Kosovë, leaving him injured. Citizen I. R. was handcuffed, who according to the police, prevented 43-year-old S. B. from overtaking on the Milot-Morina highway. As a result, both Kosovar citizens stopped at Trau and clashed.

Police notification:

He tried to kill a citizen with a sharp knife, after an instant conflict, he was handcuffed.

Specialists for the Investigation of Crime at the Kukës Police Commissariat arrested in flagrante delicto the citizen I. R., 40 years old, resident in Podujevë, Kosovo.

On the Milot-Morina highway, the citizen SB was traveling by vehicle and because the citizen IR prevented him from doing the overtaking maneuver, both stopped the beam vehicles and after the instant conflict, the citizen IR tried to kill with sharp knife stabbed the citizen SB, 43 years old, resident in Fushë-Kosovë, leaving him injured.

Citizen S. B. is out of danger for life. He was prosecuted at large after punching citizen I. R., causing facial injuries.

The investigative materials were passed to the Prosecutor’s Office at the Court of First Instance Kukës, in charge of the citizen I. R., for the criminal offense “Intentional Murder”, remaining attempted and in charge of the citizen S. B., for the criminal offense “Intentional minor injury”.