Një 47-vjeçar është gjetur i pajetë në Shkodër, në afërsi të një kanali, ku dyshohet se është rrëzuar dhe është mbytur aksidentalisht. Mësohet se 47-vjeçari ishte larguar dje nga banesa, dhe nën efektin e alkoolit është rrëzuar dhe ka humbur jetën.

“Më datë 11.01.2021, rreth orës 13:00, në fshatin Mes, Postribë, Shkodër, në anë të një kanali është gjetur pa shenja jete shtetësi M. U., 47 vjeç, banues në fshatin Mes, Shkodër, i cili ishte larguar nga banesa mbrëmjen e djeshme.

Nga verifikimet paraprake nuk konstatohen shenja dhune. Dyshohet se ky shtetas duke qenë nën efektin e alkoolit është rrëzuar aksidentalisht dhe për pasojë është mbytur në kanal.

Grupi hetimor, nën drejtimin e Prokurorisë, po vijon veprimet për sqarimin e plotë të rrethanave të ngjarjes”, njofton zyrtarisht Policia e Shkodrës.

A 47-year-old man was found dead in Shkodra, near a canal, where he is suspected of falling and accidentally drowning. It is learned that the 47-year-old had left the apartment yesterday, and under the influence of alcohol he fell and lost his life.

“On 11.01.2021, around 13:00, in the village of Mes, Postribë, Shkodër, on the side of a canal was found without signs of life the citizen MU, 47 years old, resident in the village of Mes, Shkodër, who had left the apartment last night.

Preliminary verifications show no signs of violence. It is suspected that this citizen, being under the influence of alcohol, accidentally fell and consequently drowned in the canal.

The investigative group, under the direction of the Prosecution, is continuing the actions for the full clarification of the circumstances of the event “, officially announces the Shkodra Police.