Një ditë më parë ndërsa bëheshin ecejakje nga rezidenca e ambasadores Yuri Kim nëpër selitë apo zyrat e shefave të anëtarëve të Këshillit Politik, ra në sy kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi e cila ju bashkua takimit të Lulzim Bashës me Oerd Bylykbashin dhe Petrit Vasilin në selinë blu.

Ajo u filmua nga mediat me krah të fashuar, duke ecur çalë-çalë dhe duke iu fshehur kamerave e duke kërkuar të mos e filmonin. Dy javë më parë ajo u përfshi në një përplasje fizike me policët tek protesta e Teatrit Kombëtar.

Burime për Fax, bëjnë me dije se Kryemadhit i ka ndodhur një incident në banesën e saj teksa merrej me punët e shtëpisë, pasi i ka ikur këmba dhe ka rëshkitur e për pasojë ka dëmtuar kaviljen si dhe ka dëmtuar dorën e majtë.

The day before, while there was a walk from the residence of Ambassador Yuri Kim in the headquarters or offices of the heads of members of the Political Council, the chairwoman of the SMI, Monika Kryemadhi, stood out and joined Lulzim Basha’s meeting with Oerd Bylykbashi and Petrit Vasili. at the blue headquarters.

She was filmed by the media with a bandaged arm, walking lame and hiding from the cameras and asking not to be filmed. Two weeks ago, she was involved in a physical altercation with police during a protest at the National Theater.

Sources for Fax, point out that Kryemadhi had an incident in her apartment while dealing with housework, after she ran away and slipped and consequently damaged the ankle and injured her left hand.