Një 44-vjeçar është arrestuar nga Policia e Lushnjës pasi ka tentuar që të kryejë marrëdhënie seksuale me dhunë me një 20-vjeçare, pasi ka hyrë me forcë në banesën e saj.

Materialet i kaluan Prokurorisë pranë Gjyjatës së Shkallës së Parë Lushnjë për veprën penale “Marrëdhënie seksuale me dhunë me të rritura” e mbetur në tentativë.

Njoftimi i plotë i Policisë:

Specialistët për Hetimin e Krimeve në Komisariatin e Policisë Lushnjë, arrestuan shtetasin B. H., 44 vjeç, banues në fshatin Zhamë-Sektor, Lushnjë, pasi dyshohet se ka hyrë në banesën e një shtetaseje 20-vjeçare dhe ka tentuar të kryejë marrëdhënie seksuale me dhunë me të.

Materialet i kaluan Prokurorisë pranë Gjyjatës së Shkallës së Parë Lushnjë për veprën penale “Marrëdhënie seksuale me dhunë me të rritura” e mbetur në tentativë.

A 44-year-old man has been arrested by the Lushnja Police after he attempted to have violent sexual intercourse with a 20-year-old woman, after forcibly entering her apartment.

The materials were handed over to the Prosecutor’s Office at the Lushnja Court of First Instance for the criminal offense “Sexual intercourse with adult violence” which remained an attempt.

Full police notification:

Specialists for the Investigation of Crimes at the Lushnja Police Commissariat, arrested the citizen BH, 44 years old, resident in the village of Zhamë-Sektor, Lushnja, after he is suspected of entering the apartment of a 20-year-old citizen and attempting to have violent sexual intercourse with to.

The materials were handed over to the Prosecutor’s Office at the Lushnja Court of First Instance for the criminal offense “Sexual intercourse with adult violence” which remained an attempt.