Një incident i rëndë u regjistrua në sfidën Sopoti-Mirdita, ku në minutën e 41-të u dhunua gjyqtari Klajdi Qëndraj, duke u gjakosur nga agresori, Armando Marku.

Lojtari i Mirditës u fut në dhomat e zhveshjes dhe nga dhomat e tualetit mundi të arratisej.

Kur policia ka hyrë brenda në dhomat e zhveshjes futbollisti agresor ia ka mbathur dhe nuk kanë mundur ta arrestojnë.

Burime pranë komisariatit të Cërrikut bëjnë me dije se futbollisti Armando Marku është dorëzuar vetë në komisariat dhe është marrë më pas në pyetje nga unfirmat blu.

Interesant është fakti se Marku, që ka dhunar arbitrin ishte dënuar nga FSHF me 12 muaj pezullim.

Ai luajti me federimin e Ylli Gjegjas në sfidën e sotme ndaj Sopotit.

A serious incident was recorded in the Sopoti-Mirdita challenge, where in the 41st minute Judge Klajdi Qëndraj was raped, bleeding by the aggressor, Armando Marku.

The Mirdita player entered the locker room and escaped from the toilet room.

When the police entered the locker rooms, the aggressive football player ran away and they could not arrest him.

Sources close to the Cërrik police station suggest that the football player Armando Marku surrendered himself to the police station and was later interrogated by the blue unfirmat.

Interesting is the fact that Marku, who has a violent referee, was sentenced by the AFF to a 12-month suspension.

He played with the federation of Ylli Gjegja in today’s challenge against Sopot.

Trump, GOP, America, Canada, Great Britain, United States, Weather, Horoscope, Nasa, Google, Facebook, Internet, e-comerce ecomerce, javascript,, admin, ads sense, advertising, affiliate, analytics, api, autor, news, button, calendar, category, , chat, code, comment, comments, contact , custom, post, type, dashboard, e-commerce, editor, embed, events, feed, form, gallery, google analytics, gutenberg, ftml, image, images, jquery, link, links, login marketing, media, menu, meta, mobile, navigation, news, page, payment, gateway, performance, photo, photos, plugin, post, redirect, responsive, rss, search, security, seo, share, shortcode, sidebar, simple, slider, social, social media, , spam, statistics, tags, theme, url, user, wideo, widgetwoocommerc, youtube, yahoo, Bing, European Union, Germany, Italy, Netherland, France, Spain, Asia, Africa, China, India, Australia, Europe, Petroleum, cars, weapons, war, protests, discovery, science, technology, heaven, sun, children, father, mother, sister, brother, parents, moon, month, January, February, March, April, May, June, July, August, September, October, November, December, winter, spring, autumn summer, seasons, economy, stock market, shop, buy, money, stadium, football, NBA. Biden