Një person ka humbur jetën tragjikisht mbrëmjen e sotme në qytetin e Librazhdit. Një qytetar i pa identifikuar është rrëzuar nga shkallët e një objekti privat në qendër të qytetit.

Në vendngjarje ka mbërritur menjëherë ambulanca. I plagosur është dërguar fillimisht në spitalin qytetit, më pas është nisur drejt Elbasanit. Fatkeqësisht qytetari ka humbur jetën rrugës.

Në vendin e ngjarjes kanë mbërritur edhe forcat e policisë. Ndërkohë, dëshmitarë kanë treguar se personi ka qenë duke zbritur shkallët dhe është rrëzuar menjëherë.

A person tragically lost his life tonight in the city of Librazhd. An unidentified citizen fell from the stairs of a private building in the city center.

An ambulance arrived at the scene immediately. The wounded man was first sent to the city hospital, then he left for Elbasan. Unfortunately, the citizen lost his life on the street.

Police forces also arrived at the scene. Meanwhile, witnesses have indicated that the person was going down the stairs and fell immediately.