Një grua ka ndërruar jetë, pasi u rrezua nga 70 metra lartësi, teksa pastronte dritaret e shtëpisë së saj.

27 vjecarja fatkeqe Olga Nauletova, vdiq pasi humbi ekuilibrin ndersa ishte duke bere punet. Ajo ishte parë më herët duke pastruar nga jashtë dritaret e apartamentit në katin e 21-të në ndërtesën e qytetit rus Kazan.

Dëshmitarët i thanë policisë se papritur ajo humbi ekuilibrin, madje në disa video shokuese shiheshin momentet tragjike kur ajo bie në trotuarin poshtë. Policia po kërkon të flasë me dëshmitarë teksa hetojnë rënien fatale.

“Pakujdesia gjatë larjes së dritareve është versioni kryesor i aksidentit,” raportonte rrjeti vendas Plohie Novosti.

“Gruaja punonte si shitëse në një dyqan makinash Nissan dhe ishte e martuar me 31 vjeçarin Kasim Nauletov”, raportonin mediat.

A woman has died after falling from a height of 70 meters while cleaning the windows of her house.

The unfortunate 27-year-old Olga Nauletova died after losing her balance while doing work. She was previously seen cleaning the outside windows of the 21st floor apartment building in the Russian city of Kazan.

Witnesses told police she suddenly lost her balance, and even some shocking videos showed tragic moments when she fell on the sidewalk below. Police are seeking to speak to witnesses as they investigate the fatal fall.

“Carelessness when washing windows is the main version of the accident,” reported local network Plohie Novosti.

“The woman worked as a saleswoman in a Nissan car shop and was married to 31-year-old Kasim Nauletov,” the media reported.