Një 6-vjeçar është rrëzuar nga biçikleta në Fushë-Bulqizë ndërsa ishte duke luajtur dhe për pasojë është dërguar me urgjencë me helikopter drejt Tiranës.

Burimet bëjnë me dije se i mituri i identifikuar me inicialet O.L ka marrë dëmtime të rënda në kokë dhe pasi ka marrë ndihmën e parë në spitalin e Bulqizës është transportuar drejt Tiranës.

A 6-year-old boy fell from his bicycle in Fushë-Bulqiza while he was playing and as a result he was sent urgently by helicopter to Tirana.

Sources suggest that the juvenile identified with the initials O.L received severe head injuries and after receiving first aid at the Bulqiza hospital was transported to Tirana.