U rrëzua nga ulliri, në gjendje të rëndë 61-vjeçari, transportohet me helikopter drejt Tiranës

Rrëzohet nga ulliri transportohet për në Tiranë, në gjendje kritike banori nga Borshi.

Lavdosh Yzeiri, 61 vjeç banor i Borshit duke vjelë ullinjtë është rrëzuar.

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 14.00 të kësaj të premte.

Sipas bluzave të bardha të spitalit të Sarandës, 61 vjeçari Yzeiri nga rënia kishte pësuar fraktura të rënda në trup dhe ndodhej në gjendje kritike, gjë e cila ka bërë që ai të niset me helikopter drejt Tiranës për mjekim më të specializuar.

It falls from the olive tree and is transported to Tirana, in critical condition, the resident from Borshi.

Lavdosh Yzeiri, 61 years old resident of Borsh while picking olives has fallen.

The event took place around 14.00 this Friday.

According to the white shirts of the Saranda hospital, 61-year-old Yzeiri had suffered severe fractures in the body from the fall and was in critical condition, which caused him to fly by helicopter to Tirana for more specialized treatment.