Një ngjarje e rëndë është shënuar ditën e sotme në Bulqizë ku policia ka arrestuar një 53-vjeçar pasi ka tentuar të përdhunojë një vajzë 14-vjeçe.

Ndërkohë janë zbardhur detaje të rënda, ku gjyshja e të me të cilën ajo jetonte që kur ishte 2 vjeçe, pasi prindërit i ishin divorcuar, ka rrëfyer si ka ndodhur ngjarja.

Gjyshja e vajzës shprehet e revoltuar se “Nëse do ta lirojnë autorin nga burgu, unë do ta vras me dorën time”.

Gjyshja ka rrëfyer momentet e e tmerrit për të miturën, teksa tha se “e ka kapur për krahu gocën, ka qenë i dehur. E ka ndjekur që nga shkolla. I dilte gocës herë para e herë mbrapa, e ka kapur për krahu, e ka tërhequr dhe vajza është rrëzuar”.

Më tej, gjyshja tregon se nëna e të miturës ishte divorcuar me bashkëshortin dhe e kishte lënë vajzën në fshat, tek e ëma, ndërsa vetë ishte martuar në Maqedoni me një burrë me fëmijë.

“E ëma e saj është martuar në Maqedoni prej dy vitesh. E kam rritur unë vajzën, e ka lënë e ëma që dy vjeç”.

E pyetur se kush e bëri denoncimin, e moshuara thekson se “E kam bërë unë. Ka ardhur vajza në shtëpi duke qarë, ishte bërë krejt baltë dhe me ferra, teksa ka tentuar të ikë. Vajza nuk është mirë, nuk ka shkuar as në shkollë”.

A serious incident was recorded today in Bulqiza where the police arrested a 53-year-old man after he tried to rape a 14-year-old girl.

Meanwhile, serious details have been revealed, where his grandmother, with whom she lived since she was 2 years old, after her parents were divorced, has confessed how the event happened.

The girl’s grandmother expresses her revolt that “If the author is released from prison, I will kill him with my own hand”.

The grandmother recounted the moments of horror for the minor, as she said that “he grabbed the girl by the arm, he was drunk. He has attended it since school. He came out of the girl sometimes front and back, grabbed her by the arm, pulled her and the girl fell “.

The grandmother further states that the minor’s mother had divorced her husband and left the daughter in the village with her mother, while she herself had married in Macedonia to a man with children.

“Her mother has been married in Macedonia for two years. “I raised my daughter, my mother left her when she was two years old”.

Asked who made the denunciation, the elderly woman states that “I did it. The girl came home crying, it was all mud and thorns, as she tried to run away. “The girl is not well, she did not even go to school.”