Një shqiptar në Itali po hetohet nga prokuroria pasi dyshohet se ka tentuar që të përdhunojë nënën e ish të dashurës së tij, një grua 57 vjeçare.

E.S, 40 vjeç dyshohet se ka tentuar të kryejë marrëdhënie seksuale me dhunë ndaj 57 vjeçares dhe ngjarja e rëndë ka ndodhur në Montebelluna në Shkurt 2018.

Historia, siç raportohet nga Treviso Today, fillon me një marrëdhënie që përfundoi në një mënyrë të tmerrshme. Shqiptari persekutonte ish-in me telefonata, ndjekje dhe kërkesa për një takim, për të cilat
E.S., u gjykua dhe u dënua në shkallën e parë me 5 muaj burgim.

Burri kishte hyrë në banesë duke kërkuar me zë të lartë të fliste me gruan. Nëna e kësaj të fundit ishte përpjekur ta qetësonte, duke zbritur në katin përdhesë të ndërtesës, ku po qëndronte i akuzuari.

“Në atë moment – tha gruaja – ai më kapi krahët me forcë, duke më shtrënguar fort dhe duke më shkundur. Pastaj më kapi krahun e djathtë dhe më tërhoqi zvarrë në cep dhe më mbërtheu në mur. Më kapi për mjekre dhe me dorën e majtë më bllokoi nofullën ndërsa me të djathtën më ledhatoi gjoksin”.

Për fat të mirë, një kalimtar ndërhyri për të ndihmuar 57-vjeçarin, i cili më pas u dërgua në Repartin e Urgjencës në Montebelluna: gruaja për trauma në krahët e saj.

“Ai më sulmoi pa ndonjë arsye – përsërit E.S. – Unë thjesht doja të flisja me vajzën ”. “Nuk është e vërtetë – përgjigjet 57-vjeçari – ai i dha atij gërvishtjet në përpjekje për të më liruar”. Dënimi pritet në mars të vitit të ardhshëm.

 

An Albanian in Italy is being investigated by the prosecution after he is suspected of trying to rape the mother of his ex-girlfriend, a 57-year-old woman.

E.S, 40, is suspected of attempting to have violent sexual intercourse with the 57-year-old, and the serious incident took place in Montebelluna in February 2018.

The story, as reported by Treviso Today, begins with a relationship that ended in a horrible way. The Albanian persecuted the former with phone calls, pursuits and requests for a meeting, for which
E.S., was tried and sentenced in the first instance to 5 months imprisonment.

The man had entered the apartment asking loudly to speak to the woman. The mother of the latter had tried to calm him down, going down to the ground floor of the building, where the accused was standing.

“At that moment,” said the woman, “he grabbed my arms tightly, squeezing me tightly and shaking me. Then he grabbed my right arm and dragged me to the corner and stuck me to the wall. He grabbed me by the chin and with his left hand blocked my jaw while with his right he stroked my chest “.

Fortunately, a passerby intervened to help the 57-year-old, who was then taken to the Emergency Department in Montebelluna: the woman for trauma in her arms.

“He attacked me for no reason,” E.S. repeated. “I just wanted to talk to the girl.” “It’s not true – the 57-year-old replies – he gave him the scratches in an attempt to free me.” The sentence is expected in March next year.