Lionel Messi është shumë pranë arritjes së akordit me Barcelonën. Me kontratën e re, Messi do të jetë për 10 vite në Katalonjë.

Sipas mediave të huaja, Messi duket se e ka lënë pas pakënaqësinë me klubin, gjë e cila u pasqyrua verën e kaluar dhe po mendon të qëndroj në skuadrën që e bëri të njohur.

Sipas ‘El Chiringuito de Jugones’, tashmë Leo Messi e ka kontratën në tavolinë nga Juan Laporta, njeriu që ka ndryshuar gjithçka që prej emërimit në krye të Barcelonës dhe ditë pas dite, po e bind Messin që të rinovojë.

Gjithmonë sipas kësaj medie, kontrata që i është ofruar Mesit nga Barça është 10 vjeçare. 2 vite si lojtar në Barcelonë, 2 të tjera do të luajë në Amerikë te Miami dhe më pas do të kthehet në Barcelonë për të marr një rol të veçantë.

Nga kjo kontratë, El Chiringuito raporton se Messi për 10 vjet do të fitojë në total 120 milionë euro neto. Natyrisht, tani pritet të shihet, pasi fjalën e fundit për të vendosur e ka “pleshti”.

Të transferosh shuma të mëdha parash ndërmjetë shteteve të ndryshme duhet ti kesh të deklaruara. Se përndryshe e pëson.

Një 27 vjeçar ishte duke udhëtuar drejt Shqipërisë dhe kishte 20 mijë euro të futura në ëantën pas shpine.

Pas kontrollit të ushtruar shtetasi F.K. nga Durrësi i është konfiskuar pasuria dhe tani çdo gjë i shkon prokurorisë.

Ndaj herën tjetër mos i kaloni paratë me çanta por gjeni rrugë të rregullta për ti kaluar.

To transfer large sums of money between different countries you must have declared. That otherwise suffers.

A 27-year-old was traveling to Albania and had 20 thousand euros in his backpack.

After the control exercised, the citizen F.K. from Durrës, his property was confiscated and now everything goes to the prosecution.

So next time do not spend money with bags but find regular ways to spend it.