Ata janë një çift të dashuruarish. Ai i kishte premtuar se ditën e Shën Valentinit do festonin në Dajt. Por nuk e mbajti fjalën. E trishtuar 22-vjeçarja vendos t’i japë fund jetës.

Mori thikën e kuzhinës, preu damarët e dorës së majtë dhe masandaj u pendua. Telefonoi të dashurin dhe i kërkoi ndihmë që ta dërgojë në spital, shkruan Gazeta Si. Çështja u raportua nga mjekët menjëherë sapo e reja ka mbërritur në spital.

“Jam e ndjeshme, A. më premtoi se do festonim në Dajt, por më pas tha që makina rrezikonte të rrëshqiste. Shkuam në shtëpinë e tij. Unë dhe A. kemi dy vjet të lidhur”, pohoi para policëve 22-vjecarja.

S. R. shton se hyri e mërzitur në dhomën e A. dhe filloi të qajë dhe nga shqetësimi për mungesën e festimeve ka vendosur të presë damarët.

“Nuk më detyroi askush, shton e reja nga spitali, ishte një çast për të cilin u pendova menjëherë”, mbyll dhënien e deklaratës S. R, që u pyet nga oficerët e policisë mbrëmjen e 14 shkurtit teksa ende nuk ishte mbyllur festa e të dashuruarve.

Në spital së bashku me S. R gjendej edhe i dashuri i saj që i pyetur nga komisariati përkatës tha se e anuloi xhiron në Dajt për faj të dëborës, por e dashura e tij u grind dhe i kishte kërkuar ta kthente në banesë.

They are a loving couple. He had promised that they would celebrate Valentine’s Day in Dajt. But he did not keep his word. The sad 22-year-old decides to end her life.

He took the kitchen knife, cut the veins of his left hand, and then repented. He called his boyfriend and asked for help to send him to the hospital, writes Gazeta Si. The case was reported by doctors as soon as the young woman arrived at the hospital.

“I am sensitive, A. promised me that we would celebrate in Dajt, but then said that the car was in danger of slipping. We went to his house. “A. and I have been connected for two years”, the 22-year-old stated in front of the police.

S. R. adds that she entered A.’s room upset and started crying and out of concern for the lack of celebrations she decided to cut her veins.

“No one forced me,” adds the young woman from the hospital, “it was a moment I immediately regretted,” said S. R, who was questioned by police officers on the evening of February 14 as his party was not over. lovers.

In the hospital along with S. R was also her boyfriend who when asked by the relevant police station said that he canceled the tour in Dajt because of the snow, but his girlfriend quarreled and had asked him to return to the apartment.