Një 26-vjeçar nga Elbasani është arrestuar nga policia e Kavajës dhe akuzohet për disa vjedhje në të dy qytetet.

Në qytetin e Kavajës ai akuzohet për dy vjedhje, atë të dyqanit të një shtetasi në Golem dhe vjedhjen e disa sendeve personale të shtetasi F.K në zonën e Spilles.

Shërbimet e Policisë Kavajë kanë marrë njoftimin se në Golem, Kavajë, ishte vjedhur me thyerje marketi në pronësi të shtetasit K. Gj., 30 vjeç, bazuar dhe në pamjet filmike, kanë organizuar punën duke ngritur pika kontrolli për kapjen e autorit.

Si pasojë e postblloqeve të ngritura u bë kapja dhe arrestimi në flagrancë i shtetasit F. P., 26 vjeç, banues në Elbasan. Gjatë kontrollit të ushtuar në tri çanta që ky shtetas mbante me vete, u gjetën disa pije alkoolike dhe artikuj të ndryshëm të vjedhur në marketin e shtetasit K. Gj., si dhe një sasi lekësh.

Ky shtetas u shoqërua në Komisariatin e Policisë Kavajë, ku nga verifikimet ka rezultuar shtetas në kërkim për veprën penale “Vjedhja”, për llogari të Drejtorisë Vendore të Policisë Elbasan.

Gjithashtu, nga hetimet e kryera ka rezultuar se ky shtetas është autor i tentativës për vjedhje në banesën e shtetasit A. L. dhe autor i vjedhjes së sendeve personale të shtetasit F. K., në zonën e Spilles.

Ndërkohë ai dyshohet edhe për disa vjedhje të tjera.

A 26-year-old man from Elbasan has been arrested by Kavaja police and is accused of several thefts in both cities.

In the city of Kavaja he is accused of two thefts, that of a citizen’s shop in Golem and the theft of some personal belongings of the citizen F.K in the area of ​​Spille.

Kavaja Police Services have received the notification that in Golem, Kavaja, a market belonging to the citizen K. Gj., 30 years old, was stolen by breaking in, based on the film footage, they organized the work by setting up checkpoints to catch the perpetrator.

As a result of the checkpoints set up, the citizen F. P., 26 years old, resident in Elbasan, was caught and arrested in flagrante delicto. During the control exercised in three bags that this citizen was carrying with him, several alcoholic beverages and various items were found stolen in the market of the citizen K. Gj., As well as an amount of money.

This citizen was escorted to the Kavaja Police Station, where the verifications resulted in a citizen wanted for the criminal offense “Theft”, on behalf of the Local Police Directorate of Elbasan.

Also, from the conducted investigations it has resulted that this citizen is the perpetrator of the attempted theft in the apartment of the citizen A. L. and the perpetrator of the theft of the personal belongings of the citizen F. K., in the area of ​​Spille.

Meanwhile, he is suspected of several other thefts.