Pronari i një lokali në Tiranë është vënë në pranga së bashku me një prej kamarierëve, për shkak se e kishin shndërruar ambientin e biznesit, në një vend ku konsumohej lëndë narkotike. Policia ka proceduar penalisht edhe 4 shtetas të tjerë, klientë të lokalit, të cilët u kapën në flagrancë duke konsumuar lëndë nárkotike.

Njoftimi i Policisë:

Vijojnë operacionet e njëpasnjëshme për parandalimin dhe goditjen e veprimtarisë krìminale në fushën e nárkotikëve. Finalizohet nga Seksioni për Hetimin e Nárkotikëve në DVP Tiranë operacioni policor i koduar “Komuna”.

Përshtatën lokalin për shpërndarje dhe përdorim droge vihet në pránga pronari i lokalit dhe kamarieri i lokalit, njëri prej tyre me precedent të mëparshëm në fushën e nárkotikëve.

Procedohen penalisht edhe 4 shtetas të tjerë, klientë të lokalit, të kapur në flagrancë duke konsumuar lëndë nárkotike.

Sekuestrohet rreth 388 gramë lëndë nárkotike kanabis, mbetje pluhur me lëndë nárkotike kòkainë, një shumë pararash, dhe 4 aparat celular.

Në vijim të operacioneve të njëpasnjëshme të zhvilluara nga Seksioni për Hetimin e Nárkotikëve në DVP Tiranë për goditjen e veprimtarisë krìminale në fushën e shpërndarjes së lëndëve nárkotike, bazuar në informacionet e siguruara në rrugë policore, se në një lokal në rrugën “Haxhi Kika” shpërndahej lëndë nárkotike, u organizua dhe finalizua operacioni i koduar “Komuna”, në kuadër të të cilit u bë árrestimi i shtetasve :

I.D., 49 vjeç, (pronar i lokalit) i dënuar më parë për veprën penale “Prodhim dhe shitje nárkotikëve” dhe O.N., 25 vjeç (punonjës i lokalit).

Mbi bazën e këtyre informacioneve u organizua puna dhe u bë ndërhyrja nga sherbimet e policisë në lokalin në pronësi të shtetasit I.D., dhe punonjës O.N., ku u gjetën dhe u sekuestruan rreth 388 gramë lëndë nárkotike kanabis, mbetje pluhur me lëndë nárkotike kòkainë, një shumë pararash të dyshuara të përfituara nga shitja e lëndës nárkotike, dhe 4 aparat celular.

Materialet proceduriale i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, për veprime të mëtejshme hetimore për veprën penale ”Prodhimi dhe shitja e nárkotikëve”, e kryer në bashkëpunim.

The owner of a restaurant in Tirana was put in jail together with one of the waiters, because they had turned the business environment into a place where narcotics were consumed. The police have prosecuted 4 other citizens, clients of the bar, who were caught red-handed consuming narcotics.

Police Notice:

Successive operations to prevent and crack down on criminal activity in the field of narcotics continue. The Narcotics Investigation Section in DVP Tirana finalizes the police operation codenamed “Municipality”.

They adapted the restaurant for drug distribution and use, the owner of the restaurant and the waiter of the restaurant, one of them with a previous precedent in the field of narcotics.

4 other citizens, clients of the bar, caught in flagrante delicto consuming narcotics are also prosecuted.

About 388 grams of cannabis narcotics, cocaine narcotics powder, a sum of money, and 4 mobile phones were seized.

Following the successive operations carried out by the Narcotics Investigation Section in DVP Tirana to crack down on criminal activity in the field of narcotics distribution, based on information provided by the police, that in a bar on “Haxhi Kika” street was distributed narcotics, the operation codenamed “Municipality” was organized and finalized, in the framework of which the arrest of citizens took place:

I.D., 49 years old, (owner of the restaurant) previously convicted for the criminal offense “Production and sale of narcotics” and O.N., 25 years old (employee of the restaurant).

Based on this information, the work was organized and the police services intervened in the restaurant owned by the citizen ID, and ON employees, where about 388 grams of cannabis narcotics were found and seized, cocaine narcotics powder waste, a lot of suspected money gained from the sale of narcotics, and 4 mobile phones.

The procedural materials were forwarded to the Prosecutor’s Office at the Court of First Instance in Tirana, for further investigative actions for the criminal offense “Production and sale of narcotics”, committed in collaboration.