I ngacmoi vajzën 17-vjeçe, babai nga Lushnja bën për spítal 43-vjeçarin, por arrestohet nga policia

Pòlicia e Lushnjës ka árrèstuar një 54 vjeçar, i cili ka gòditur me grùshta një 43-vjeçar. Kònflikti ndodhi pasi 47-vjeçari ngácmoi s*ksualisht vajzën e mitur të të árrestuarit.

Të dy shtetasit e árrèstuar ndodhen në spítalin e Lushnjës, nën kujdesin e mjekëve. Materialet i kaluan Pròkurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Fier, për veprime të mëtejshme procedurale.

Njoftimi i pòlicisë: Lushnjë/ Specialistët për Hetimin e Krímeve në Kòmisariatin e Pòlicisë Lushnjë árrestuan në flagrancë, për veprën pènale “Plagosja e rëndë me dashje”, shtetasin: Xh. B., 54 vjeç, banues në Lushnjë.

Árrestimi i këtij shtetasi u bë pasi ka gòditur me grushte shtetasin N. Ç., 43 vjeç, banues në Lushnjë, me motivin se i ka ngacmuar s*ksualisht vajzën e tij të mitur 17 vjeçe.

Gjithashtu u bë ndalimi i shtetasit N. Ç., për veprat pènale “Ngacmimi s*ksual”, “Plagosja e lehtë me dashje”, “Ármëmbajtja pa leje” dhe “Mbajtja pa leje e ármëve të ftohta”. Gjatë kontrollit personal këtij shtetasi iu gjet dhe sekuestrua një kápsollë detonatore e paplásur, físhekë árme gjahu dhe një mjet prerës (th íkë).

Të dy shtetasit e árrèstuar ndodhen në spitalin e Lushnjës, nën kujdesin e mjekëve. Materialet i kaluan Pròkurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Fier, për veprime të mëtejshme procedurale.

Lushnja police have arrested a 54-year-old man, who punched a 43-year-old man. The conflict occurred after the 47-year-old sexually harassed the detainee’s minor daughter.

The two arrested citizens are in the Lushnja hospital, under the care of doctors. The materials were forwarded to the Prosecutor’s Office at the Fier Court of First Instance, for further procedural actions.

Notification of the police: Lushnjë / Specialists for the Investigation of Crimes in the Police Commissariat of Lushnjë Arrested in flagrante delicto, for the criminal offense “Intentionally inflicting grievous bodily harm”, the citizen: Xh. B., 54 years old, resident in Lushnja.

The arrest of this citizen was made after he punched the citizen N. Ç., 43 years old, resident in Lushnja, with the motive that he sexually harassed his 17-year-old minor daughter.

Citizen N. Ç. Was also detained for the criminal offenses “Sexual harassment”, “Intentionally inflicting minor injuries”, “Illegal possession of firearms” and “Illegal possession of cold weapons”. During the personal search of this citizen, an unfilled detonator capsule, hunting bullets and a cutting tool (knife) were found and seized.

The two detained citizens are in the Lushnja hospital, under the care of doctors. The materials were forwarded to the Prosecutor’s Office at the Fier Court of First Instance, for further procedural actions.