Të premten e kaluar, emisioni “Për’Puthen” ishte padyshim një nga puntatat më interesante. Emisioni nisi me takimin e Fatjoit dhe Melisës, ndërsa ‘startoi’ edhe xhelozia e Anës.

Pas takimit të dyshes, Ana e revoltuar nisi të lexonte dhe ‘romanin’ e saj, ku shprehte zhgënjimet që kishte për Fatjonin.

Duke lexuar vetëm fillimin e tekstit, drejtuesja e programit e ndërpreu për shkak të kohës, teksa Ana ka bërë një veprim që solli mjaft reagime dhe debate.
Ana pasi ngrihet nga karrigia, godet me shuplakë Fatjonin dhe largohet nga emisioni.

Pasi largohet një nga gazetaret mundohet që të filmojë Anën dhe e ndjek nga pas. Por dhe aty Ana, tregon ‘forcë’, ndërsa mundohet që të hedh telefonin e gazetares.
https://www.instagram.com/p/CH8Ql6JnmJy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Last Friday, the show “Për’Puthen” was undoubtedly one of the most interesting episodes. The show started with the meeting of Fatjo and Melissa, while Ana’s jealousy “started”.

After meeting the couple, the revolted Ana started reading her ‘novel’, where she expressed her disappointments for Fatjon.

Reading only the beginning of the text, the host interrupted it due to time, as Ana has done an action that brought a lot of reactions and debates.
Ana, after getting up from the chair, slaps Fatjon and leaves the show.

After leaving, one of the journalists tries to film Ana and follows her. But even there, Ana shows ‘strength’, while trying to drop the journalist’s phone.