Fjolla Morina tashmë përveç se është bërë e famshme me hitet dhe projektet muzikore, ka marrë edhe gjithë vëmendjen e ndjekësve që pas kapjes me armë në makinë nga policia, e cila ishte e shoqëruar me biznesmenin e njohur Fisnik Syla, ku ai qëndroi edhe disa ditë në paraburgim. Më pas ajo bëri edhe publike lidhjen dashurore me Sylen. Teksa na tregojnë se janë shumë të dashuruar me njëri-tjetrin, kanë bërë edhe me dije se janë në prag të martesës. Fjolla nuk i ka kursyer dedikimet romantike për partnerin në rrjete sociale, por së fundmi ka qënë ai i cili i ka kushtuar disa fjalë të ëmbla.

Fisniku ka ndarë nje foto krahas partneres, duke shkruar:

Ndonjëhere dikush vjen në jetën tende, kaq papritmas, ta rrëmben zemrën dhe të ndryshon jetën përgjithmonë!
Kujtojmë që para disa kohësh, në “skenë” doli edhe ish gruja e Fisnikut, e cila nxirrte mllef kundrejt Fjolles. “Marrshin nga jeta atë që meritojnë” ka thënë ajo, teksa shtonte:“Më shkatërroi familjen!”

Fjolla Morina, in addition to becoming famous for her hits and music projects, has also received all the attention of her followers since she was caught in the car with a gun by the police, who was accompanied by the well-known businessman Fisnik Syla, where he stayed for several days. in custody. She later made public her love affair with Sylen. As they tell us that they are very much in love with each other, they have also indicated that they are on the verge of marriage. Fjolla has not spared romantic dedications for the partner on social networks, but lately it has been he who has devoted some sweet words to her.

The nobleman shared a photo with his partner, writing:

Sometimes someone comes into your life, so suddenly, to grab your heart and change your life forever!
We recall that some time ago, Fisnik’s ex-wife also appeared on the “stage”, expressing anger against Fjolla. “They take from life what they deserve,” she said, adding: “It ruined my family!”