Dëshmitë e pilotit 32-vjeçar për tre grabitësit që i mbytën gruan në sy të foshnjës gjatë grabitjes disa javë më parë kanë bërë që autoritetet greke të krijojnë identikitin, profilin e kreut të bandës që i mori jetën Carolinës.

Nga të dhënat që piloti dha lidhur me grabitësin që sipas tij ishte biond, i shkurtër, rreth të 40-ve dhe i ashpër, hetuesit grekë hodhën në skicë një profil të mundshëm të kriminelit.

Ai dyshohet se është shqiptar. Në raportin e hartuar nga grekët theksohet fakti që organizatori, nga mënyra e sjelljes dhe veprimeve, rezulton se i urren gratë, të cilat ai i keqtrajton brutalisht dhe nuk heziton as t’i vrasë.

Rrethi është ngushtuar dhe autoritetet greke duket se janë shumë pranë zbardhjes së ngjarjes së rëndë edhe pse grabitësit nuk kanë lënë asnjë gjurmë në vilën e çiftit.

The testimony of the 32-year-old pilot about the three robbers who strangled the woman in the eyes of the baby during the robbery a few weeks ago has caused the Greek authorities to create the identity, the profile of the gang leader who took Carolina’s life.

Identity of the robbery organizer
From the data that the pilot gave regarding the robber who according to him was blond, short, around 40 and tough, the Greek investigators sketched a possible profile of the criminal.

He is suspected of being Albanian. The report compiled by the Greeks emphasizes the fact that the organizer, by the way he behaves and acts, turns out to hate women, whom he brutally mistreats and does not even hesitate to kill.

The circle has narrowed and the Greek authorities seem to be very close to uncovering the gruesome event even though the robbers have left no trace in the couple’s villa.