Një i moshuar u gjet i mbytur pasditen e sotme në liqenin e Pogradecit.
Burime bëjnë me dije se ai është shtetasi Sotiraq Ilo.

Mësohet gjithashtu se i moshuari kishte humbur kontaktet me familjen mëngjesin e ditës së sotme.

Trupi i pajetë u gjet në në vendin e quajtur ‘’Ura e qytetit’’, dhe nuk janë vënë re shenja dhune.

Policia ndodhet në vendngjajre dhe po heton në lidhje me rrethant që e çuan në humbjen e jetës të moshuarin.

An elderly man was found drowned this afternoon in Lake Pogradec.
Sources suggest that he is a citizen of Sotiraq Ilo.

It is also learned that the elderly man had lost contact with the family this morning.

The lifeless body was found in the place called “City Bridge”, and no signs of violence were noticed.

Police are at the scene and are investigating the circumstances that led to the loss of life of the elderly man.