Një ngjarje e rèndë ka ndodhur rreth orës 12:30 në rrugën e Vukatanës në Shkodër, ku persona të paídentifikuar kanë qèlluar me á rmë zj árri në drejtim të një mjeti tip “Hyundai” me drejtues Fatjon Harushën 30 vjeç.

Fatmirësisht si pasojë e të shtènáve nuk ka të lënduar në njerëz, ndërkohë që disa persona janë shoqëruar dhe sipas polícisë dysh ohet se mes tyre mund të jenë edhe áutorët e ngjarjes.

Faxweb.al mëson se Fatjon Harusha është djali xhaxhait të deputetit Luan Harusha, ndërkohë që ende nuk dihen shkaqet e ngjarjes së rèndè.

Njoftimi i polícísë: Më datë 29.06.2020, rreth orës 12:30, në rrugën e fshatit Vukatanë, Shkodër, në rrethana ende të paqarta është qè lluar me ármë zjárri në drejtim të mjetit tip “Hyundai”, me drejtues shtetasin F. H. 30 vjeç, banues në fshatin Dobraç, Shkodër. Nga të shtènát nuk ka asnjë person të lënduar.

Menjëherë në vendngjarje kanë shkuar shërbimet e Pòlicisë dhe grupi hètímor. Si rezultat e veprimeve të shpejta janë shoqëruar disa persona dhe dyshôhet se mes tyre mund të jenë edhe aut orët e ngjarjes.

Vijon krèhja e zonës dhe grupi hètimor po vijon punën për fíksímin e çdo prove që mund të shërbejë për sqarimin e rrethanave të ngjárjes dhe ídentifikimin e autôrëve.

A serious incident occurred around 12:30 on Vukatana Street in Shkodra, where unidentified persons deliberately aimed at a “Hyundai” type vehicle driven by Fatjon Harusha, 30 years old.

Fortunately, as a result of the shootings, no one was injured, while some people were escorted and according to the police, it is suspected that among them may be the perpetrators of the event.

Faxweb.al learns that Fatjon Harusha is the son of the deputy’s uncle Luan Harusha, while the causes of the serious event are still unknown.

Announcement of the police: On 29.06.2020, around 12:30, on the road of the village Vukatanë, Shkodër, in still unclear circumstances, it was started with a loud fire in the direction of the vehicle type “Hyundai”, driven by the citizen FH 30 years old. , resident in the village of Dobraç, Shkodër. No one was injured in the shooting.

Immediately at the scene went the services of Pòlicia and the hètímor group. As a result of the quick actions, several people were escorted and it is suspected that the autographs of the event may be among them.

The creation of the area continues and the investigative group is continuing the work to fix any evidence that could serve to clarify the circumstances of the climb and to identify the perpetrators.