39-vjeçari është plagosur pasi është hedhur me parashutë nga Qafa e Llogorasë dhe ka përfunduar duke u rrëzuar në përroin e fshatit Palasë.

Hedhja me parashutë është një nga sportet që të jep më shumë adrenalinë dhe të ofron një pamje magjik, por që aventura nuk ka përfunduar mirë për një 39-vjeçar.

39-vjeçari është plagosur pasi është hedhur me parashutë nga Qafa e Llogorasë dhe ka përfunduar duke u rrëzuar në përroin e fshatit Palasë.

Ngjarja ndodhi në orën 13:46, ndërsa i plagosur mbeti 39-vjeçari L. A., banues në Tiranë.

Ai ka marrë disa dëmtime në trup dhe po merr ndihmë mjekësore në Spitalin e Vlorës, jashtë rrezikut për jetën.

 

The 39-year-old was injured after being parachuted from Qafa e Llogorasë and ended up falling into the stream of the village of Palasë.

Parachuting is one of the sports that gives you more adrenaline and offers a magical look, but that adventure did not end well for a 39-year-old.

The 39-year-old was injured after being parachuted from Qafa e Llogorasë and ended up falling into the stream of the village of Palasë.

The incident happened at 13:46, while the injured was 39-year-old L. A., resident in Tirana.

He has received some injuries and is receiving medical assistance at Vlora Hospital, out of danger for life.