Detaje të reja kanë dalë në dritë nga vrasja me thikë e Vladimir Zvezhdës, ditën e parë të vitit, i cili u ‘eleminua’ nga kunati i tij, Klajdi Shundi.

Mësohet se sherri ka ndodhur për arsye banale. Sipas dëshmisë së shokut të Klajdi Shundit, i cili ka qenë prezent në ngjarje, sherri ka nisur për mikpritjen.

Bëhet e ditur se dy “protagonistët” e konfliktit janë zënë se kush janë më mikpritës, Korça apo Pogradeci. Ndër të tjera shoku i Shundit tregon se ky i fundit i ka kërkuar Vladimirit që të mos e ngrejë zërin në shtëpinë e tij.

Më pas kanë dalë jashtë dhe çështja është agravuar deri në atë pikë që ka ndodhur vrasja.

New details have come to light from the stabbing of Vladimir Zvezda, on the first day of the year, who was ‘eliminated’ by his brother-in-law, Clyde Shundi.

It is learned that the quarrel happened for banal reasons. According to the testimony of Clyde Shund’s friend, who was present at the event, the quarrel started over the hospitality.

It is known that the two “protagonists” of the conflict are busy who are more hospitable, Korça or Pogradec. Among other things, Shund’s friend says that the latter asked Vladimir not to raise his voice in his house.

They then went outside and the case escalated to the point where the murder took place.