Një i ri ka vrarë ish të dashurën e tij për të provuar dashurinë ndaj partneres së tij të re, sipas prokurorëve në Rusi.

Autori Aleksey Petrov, 20 vjeç, dyshohet se ka joshur ish të dashurën Anastasia Pospelova dhe e ka çuar në pyll nga ku edhe e ka vrarë.

Raportet thonë se Petrov dhe e dashura e tij e re Yekaterina Karpova, 20 vjeç, e ftuan Anastasia-n të bënte një festë së bashku, më 14 qershor.

Vrasja ndodhi në afërsi të fshatit Suzun në rajonin jugor të Novosibirsk.

Pasi ajo pranoi, dyshja e çuan në pyll ku ndezën një zjarr dhe filluan të pinin alkool.

Ndërkohë Petrov nxori një thikë nga xhepi dhe e goditi me thikë Anastasia-n disa herë, por viktima e tmerruar arriti ta shmangte dhe iku e gjakosur nga plagët e saj.

Ajo telefonoi një mik duke i kërkuar ndihmë, pastaj u përpoq të fshihej në pyll, por u gjet dhe u sulmua përsëri.

Këtë herë Petrov e goditi atë në gjoks me thikë, derisa e la të vdekur.

Pastaj ai dhe Karpova fshehën kufomën në shkurre dhe u kthyen në fshat, ku njoftuan se Anastasia ishte zhdukur.

Menjëherë pas kësaj, policia gjeti trupin e viktimës e cila mbante shenja të një vdekjeje të dhunshme.

Gjatë marrjes në pyetje, Petrov dhe Karpova rrëfyen dhe pranuan krimin, tha policia.

Burimi:Mirror|joq

A young man has killed his ex-girlfriend to prove his love for his new partner, according to prosecutors in Russia.

The perpetrator, Alexei Petrov, 20, allegedly seduced his ex-girlfriend Anastasia Pospelova and took him to the forest, where he killed her.

Reports say Petrov and his young girlfriend Yekaterina Karpova, 20, invited Anastasia to have a party together on June 14.

The murder took place near the village of Suzun in the southern Novosibirsk region.

After she admitted, the couple took her to the forest where they lit a fire and started drinking alcohol.

Petrov, meanwhile, pulled a knife out of his pocket and stabbed Anastasia several times, but the terrified victim managed to avoid it and fled bleeding from her wounds.

She called a friend for help, then tried to hide in the woods, but was found and attacked again.

This time Petrov stabbed him in the chest, leaving him dead.

He and Karpova then hid the body in the bushes and returned to the village, where they reported that Anastasia had disappeared.

Shortly afterwards, police found the victim’s body, which showed signs of a violent death.

During questioning, Petrov and Karpova confessed and confessed to the crime, police said.