Ai është rreth 45-50 vjeç. Sipas policisë është i dyshuari kryesor në vrasjen e ish-partneres së tij ukrainase, Fotini Svetlana.

Gjithashtu dyshohet se ka vrarë dhe bashkëshortin e saj farmacist grek në Loutraki.

Mediat greke kanë publikuar foton e tij, ndërsa bëhet me dije se ai ka qënë i dënuar më parë me burg për vjedhje dhe drogë.

Për shkak se hetimi i autoriteteve është duke vazhduar dhe asgjë nuk është provuar ende, duke respektuar personin që ata kërkojnë sot, fotoja është redaktuar.

He is about 45-50 years old. According to police, he is the main suspect in the murder of his former Ukrainian partner, Fotini Svetlana.

She is also suspected of killing her Greek pharmacist husband in Loutraki.

Greek media have published his photo, while it is reported that he has been previously sentenced to prison for theft and drugs.

Because the authorities’ investigation is ongoing and nothing has been proven yet, respecting the person they are looking for today, the photo has been edited.