Policia ka mundur të vërë në pranga në Lushnje, 31 vjeçarin Agron Tanushi, i cili vrau gjatë pasdites së djeshme kunatën e tij Jetmira Hasani në zonën e Bathores në Tiranë.

Policia njofton se ka zhvilluar kontrolle në disa lagje të Lushnjes, nga ku më pas është bërë e mundur dhe lokalizimi dhe arrestimi i autorit.

Njoftimi i Policisë:

Vihet në pranga autori i vrasjes me armë zjarri të 34-vjeçares në Kamzë, Tiranë. Sekuestrohet arma e zjarrit pushkë me të cilën autori kreu vrasjen.

Si rezultat i kontrolleve të pandërprera, përdorjes së metodave speciale të hetimit dhe pamundësisë së fshehjes më gjatë autori i dyshuar i vrasjes ka rënë në prangat e shërbimeve të policisë së Lushnjës dhe të DVP Tiranë , pasi ishte i rrethuar pa asnjë mundësi largimi apo fshehjeje të mëtejshëme.

Menjëherë pas njoftimit të marrë për një ngjarje të ndodhur për shkak të marrëdhënieve familjare në orët e mbrëmjes të ditës së djeshme në Bathore, Kamzë, ku mbeti e vrarë me armë zjarri shtetasja J. H, Strukturat e Drejtorisë Vendore të Policisë Tiranë, në bashkëpunim me Komisariatin e Policisë Nr.5, Kamëz kanë ushtruar kontrolle të pandërprera si dhe kanë përdorur metodat proaktive për të bërë të mundur lokalizimin e vendndodhjes së autorit.

Si rezultat i trysnisë së ushtruar nga ana e Policisë duke kryer kontrolle të shtuara e të pandërprera në dhjetëra objekte, banesa, hotele, dhe godina të braktisura, informacioneve të grumbulluara, bashkëpunimit me familjarët, bashkëpunimit me Komisariatin e Policisë Lushnje dhe falë metodave proaktive mëngjezin e sotëm u bë lokalizmi i vendndodhjes së autorit , i cili fshihej në një lagje në Lushnje.

Pas disa orë kërkimesh, para pak minutash autori i dyshuar i ngjarjes, shtetasi A. T., 31 vjeç, u vu në pranga nga shërbimet e Komisariatit të Policisë Lushnje dhe të DVP Tiranë që e kishin mbajtur të rrethuar zonën ku ishte lokalizuar vendndodhja e tij.

Ky shtetas si pasojë e një konflikti të çastit, për motive të dobëta ka vrarë me armë zjarri ish –kunatën e tij shtetasen J. H., 34 vjeçe. Në bashkëpunim me Prokurorinë, vijon puna për dokumentimin e plotë të kësaj ngjarjeve.

Tanushi e vrau Hasanin në banesën e përbashkët ku ata jetonin, pavarësisht se viktima ishte ndarë tashmë prej 5 vitesh ngë vëllai i autorit. Gjatë ditës së djeshme ata kishin pasur një konflikt mes tyre, ku kishte ndërhyrë edhe policia, nga ku më pas efektivët ishin larguar pak minuta para vrasjes, çka dëshmon dhe njëherë tjetër pafuqinë e shtetit për të vepruar në situata të tilla.

Police were able to handcuff in Lushnje, 31-year-old Agron Tanushi, who killed his sister-in-law Jetmira Hasani yesterday afternoon in the Bathore area in Tirana.

The police announces that they have carried out checks in some neighborhoods of Lushnja, from where it has been possible to locate and arrest the perpetrator.

Police Notice:

The perpetrator of the murder with a firearm of a 34-year-old woman in Kamza, Tirana, is handcuffed. The rifle firearm with which the perpetrator committed the murder was seized.

As a result of uninterrupted checks, the use of special investigative methods and the impossibility of hiding for a long time, the suspected perpetrator of the murder fell into the hands of the Lushnja police and the Tirana DVP, as he was surrounded without any possibility of leaving or hiding. further.

Immediately after receiving the notification about an event that occurred due to family relations in the evening hours yesterday in Bathore, Kamza, where the citizen J. H was killed with a firearm, the structures of the Local Police Directorate of Tirana, in cooperation with the Police Commissariat No. 5, Kamza have exercised uninterrupted controls and have used proactive methods to enable the localization of the location of the perpetrator.

As a result of the pressure exerted by the Police by conducting increased and uninterrupted checks in dozens of buildings, apartments, hotels, and abandoned buildings, information gathered, cooperation with family members, cooperation with the Lushnja Police Station and thanks to proactive methods in the morning today became the localization of the location of the author, who was hiding in a neighborhood in Lushnje.

After several hours of searching, a few minutes ago the suspected perpetrator, A. T., 31 years old, was handcuffed by the services of the Lushnje Police Commissariat and the Tirana DVP who had surrounded the area where his location was located.

As a result of an instant conflict, this citizen, for weak motives, shot dead his ex-sister-in-law, citizen J. H., 34 years old. In cooperation with the Prosecution, work continues to fully document this event.

Tanushi killed Hasan in the shared apartment where they lived, despite the fact that the victim had already been separated from the author’s brother for 5 years. During yesterday, they had a conflict between them, where the police intervened, from where the officers then left a few minutes before the murder, which proves once again the powerlessness of the state to act in such situations