Më datë 15.09.2020, ora 17:40, në Bathore, në rrugën “Apollonia”, shtetasi Agron Tanushi, gjatë një konflikti në banesë, ka vrarë me armë zjarri kunatën e tij, shtetasen Jetmira Hasani. Punohet për kapjen e Agronit.

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur pasditen e sotme rreth orës 17:40, në Bathore, në rrugën “Apollonia”, ku shtetasi Agron Tanushi, gjatë një konflikti në banesë, ka vrarë me armë zjarri kunatën e tij, shtetasen Jetmira Hasani. Ndërkohë po punohet për kapjen e autorit të ngjarjes.

Dyshohet se vrasja është kryer për çështje morali, ku burime bëjnë me dije se kunati ka patur zënka të herëpashershme me kunatën e ndjerë.

Informacion paraprak: Më datë 15.09.2020, rreth orës 17:40, në Bathore, në rrugën “Apollonia”, pas një konflikti të çastit, për motive ende të paqarta dyshohet se shtetasi A.T., ka vrarë me armë zjarri kunatën e tij, shtetasen J.H.

Menjëherë forca të shumta policie kanë shkuar në vendngjarje dhe kanë rrethuar zonën ku vijon krehjen e zonës për kapjen e autorit.

Gjithashtu është ngritur Grupi hetimor dhe nën drejtimin e Prokurorisë po vijon puna për sqarimin dhe dokumentimin e plotë të rrethanave të ngjarjes.

On 15.09.2020, at 17:40, in Bathore, in “Apollonia” street, the citizen Agron Tanushi, during a conflict in the apartment, killed his sister-in-law, the citizen Jetmira Hasani, with a firearm. Work is underway to capture Agron.

A serious event occurred this afternoon around 17:40, in Bathore, in “Apollonia” street, where the citizen Agron Tanushi, during a conflict in the apartment, killed his sister-in-law, the citizen Jetmira Hasani. Meanwhile, work is underway to apprehend the perpetrator.

It is suspected that the murder was committed for moral reasons, where sources suggest that the brother-in-law has had occasional quarrels with the deceased sister-in-law.

Preliminary information: On 15.09.2020, around 17:40, in Bathore, in “Apollonia” street, after an instant conflict, for still unclear motives, it is suspected that the citizen AT, shot dead his sister-in-law, the citizen JH

Immediately numerous police forces went to the scene and surrounded the area where the combing of the area continues to catch the perpetrator.

The Investigative Group has also been set up and under the direction of the Prosecution, work is underway to fully clarify and document the circumstances of the event.