Është vënë në prángat e pòlicisë autori i vrásjes së 60-vjeçarit, Andrea Xhavarra në fshatin Labovë në Zhubë të Gjirokastrës dhe sipas burimeve bëhet fjalë për Jano Koletan, bashkëshorti i kryeplakës së fshatit.

Mësohet se Xhavarra është gòditur me sende të fòrta nga Koleta dhe ka ndërruar jetë në ambulancë gjatë rrugës për në spital. Burime bëjnë me dije ngjarja ka ndodhur pas një konflíkti për kullotat në fshatin Labovë të Gjirokastrës.

Dyshohet të jenë përdorur nga autori mjete të fòrta ndërsa shkak është bërë një çështje pronësie.

Pas ngjarjes është njoftuar ambulanca e cila ka marrë Xhavarrën për ta dërguar në spital por që ka ndërruar jetë gjatë rrugës ende pa arritur. Pòlicia ishte vënë në ndjèkje të autorit ndërsa mësohet se sapo është bërë ndalimi i tij në banesën ku jetonte

The perpetrator of the murder of 60-year-old Andrea Xhavarra in the village of Labova in Zhuba, Gjirokastra, has been put under police arrest, and according to Faxweb.al sources, it is Jano Koletan, the husband of the village headman.

It is learned that Xhavarra was robbed with items brought from Koleta and died in the ambulance on the way to the hospital. Sources suggest that the incident took place after a pasture conflict in the village of Labova in Gjirokastra.

It is suspected that the perpetrator used official means while the cause became a matter of ownership.

After the event, the ambulance was notified, which took Xhavarra to send him to the hospital, but he died on the way before reaching it. Pòlicia was pursued by the perpetrator while it is learned that his detention has just taken place in the apartment where he lived.