Detaje të reja nga vrasja e dy motrave në zonën e “Astirit” që tronditi dje Tiranën. Kristina Bardhi, 53 vjeç dhe Zhaneta Metanit, 45 vjeç u vranë dje me automatik nga 59-vjeçari Përparim Ademi dhe vazhdimi i lidhjes me një prej motrave duket se ka qenë motivi i krimit të dyfishtë.

Policia në vendngjarje gjeti 26 gëzhoja kallashnikovi, armë me të cilën autori kreu vrasjen. Pas krimit autori e la armën në apartament me karikator të zbrazur dhe u largua më këmbë. Dy orë nga ngjarja ai u kap pranë shkollës Vasil Shanto në Tiranë.

DËSHMIA
Përparim Ademi (Tela) ka shfaqur pendesë për krimin e rëndë teksa ka pohuar në polici se ishte i lidhur me Zhanetën, por distancimi i saj dhe njohja me dikë tjetër duket se ka sjellë dhe vrasjen. 59-vjeçari ka deklaruar se është i martuar, por njëkohësisht dhe kishte lidhje me 45-vjeçaren.

“Jam i martuar, por prej kohësh frekuentohem me dy motrat Kristinën dhe Zhanetën. Ato të dyja ishin të divorcuara. Kristina jetonte në Greqi dhe takoheshim rrallë ndërsa me Zhanetën kam qenë i lidhur. Ajo nisi të distancohej me mua dhe mesa kuptova kishte nisur lidhje me dikë tjetër. Shkova ta takoj t’i kërkoja llogari. Doja t’i kërcënoja, por të dyja më ofenduan dhe unë qëllova. Jam penduar për krimin”, ka deklaruar autori.

Policia e Tiranës ka proceduar në gjendje të lirë për moskallëzim krimi dhe një të afërm të autorit. Balkanweb

New details from the murder of two sisters in the area of ​​”Astiri” that shook Tirana yesterday. Kristina Bardhi, 53 years old and Zhaneta Metani, 45 years old, were killed yesterday with a machine gun by 59-year-old Përparim Ademi and the continuation of the relationship with one of the sisters seems to have been the motive of the double crime.

Police at the scene found 26 Kalashnikov cartridges, the weapon with which the perpetrator committed the murder. After the crime, the perpetrator left the weapon in the apartment with an empty magazine and left on foot. Two hours after the event, he was caught near the Vasil Shanto school in Tirana.

EVIDENCE
Përparim Ademi (Tela) has expressed remorse for the serious crime as he claimed to the police that he was related to Zhaneta, but her distancing and acquaintance with someone else seems to have led to the murder. The 59-year-old stated that he is married, but at the same time he had an affair with the 45-year-old.

“I am married, but I have been dating my two sisters Kristina and Zhaneta for a long time. They were both divorced. Kristina lived in Greece and we rarely met while I was related to Janet. She started distancing herself from me and as soon as I realized she had started a relationship with someone else. I went to meet him to hold him accountable. I wanted to threaten them, but they both offended me and I shot. “I regret the crime”, stated the author.

Tirana Police has proceeded in a state of freedom for not escalating the crime and a relative of the perpetrator. AOL