Bearti konkurrenti i Përputhen i cili vinte nga Kosova është larguar nga emisioni dhe lajmin e ka bërë me dije përmes një postimi në Instagram. Bearti pati dy takime me Anën dhe me Tean dhe dukej se me Tean mund të kishte edhe diçka më shumë.

Mirëpo çfarë e detyroj Beartin të largohej?

Në postimin e tij, të cilin e ka mështetur menjëherë Shqipja, Bearti ka fajësuar produksionin e veçanërisht autoren e emisonit Olsa Muhametin.

Sipas asaj çka ka shkruar Bearti, çdo gjë është e inskenuar dhe nuk ka asgjë reale. Mesa duket Beartit i është kërkuar të bëjë diçka kundër dëshirës dhe ai nuk e ka pranuar.

Po ashtu ish konkurenti shprehet se kur ka tentuar të flasë me Olsa Muhametin ajo e ka injoruar. Përputhen është emisioni më i ndjekur i momentit.

Në një status tjetër, ai ka shkruar se i pëlqen Tea dhe nëse ajo dëshiron mund të njihen, por jashtë emisionit.

Bearti, the competitor of Përputhen, who came from Kosovo, left the show and announced the news through an Instagram post. Bearti had two meetings with Anna and Tean and it seemed that with Tean there could be something more.

But what compels Beart to leave?

In his post, which was immediately supported by Shqipja, Bearti blamed the production and especially the author of the show Olsa Muhameti.

According to what Bearti wrote, everything is staged and there is nothing real. Apparently Beart was asked to do something against his will and he refused.

The former competitor also says that when he tried to talk to Olsa Muhameti, she ignored him. Match is the most watched show of the moment.

In another status, he has written that he likes Tea and if she wants they can be recognized, but off the show.