Fatlinda Thaçi, violiniste me karrierë në Itali është rikthyer në vend për të realizuar amanetin e të ëmës së ndjerë.

Nënë Myzieni, e ëma e Fatlindës ndërroi jetë pak kohë më parë dhe si amanet kishte lënë që vajza e saj të luante me violinë tek varri pasi të ndërronte jetë.

Fatlinda ka luajtur me violinë në varrin e saj, foto të cilën e ndau me ndjekësit e saj në rrjetin social Facebook ku ka marrë komente pozitive.

Fatlinda Thaçi, a violinist with a career in Italy, has returned to the country to fulfill the will of her late mother.

Mother Myzieni, Fatlinda’s mother passed away a short time ago and as a testament she had left her daughter to play the violin at the grave after she passed away.

Fatlinda played the violin in her grave, a photo which she shared with her followers on the social network Facebook where she received positive comments.