Humb jetën në një aksident të rëndë në Itali 34-vjeçarja shqiptare, e cila punonte në një kompani tekstile. Mediat italiane, referuar burimeve policore thonë se Fatma Core ishte në furgonin e kompanisë ku punonte i cili u përfshi në një aksident që rezultoi fatal për shqiptaren.

Furgoni, i cili drejtohej nga një 67-vjeçar, humbi kontrollin dhe doli jashtë rrugës, duke u përplasur me një pemë.

Pas vdekjes së Fatmës, miqtë dhe të afërmit shkruan mesazhe të shumta ngushëllimi edhe në rrjetet sociale.

“Më duket e pamundur – shkruan një mik i saj në Facebook.

“Unë ende nuk dua ta besoj, dua të të kujtoj gjithmonë kështu të buzëqeshur! Do të na lësh një boshllëk në zemër …”.

E reja me origjinë shqiptare, u rrit me familjen e saj në Casale di Scodosia shkruajnë mediat italiane. Mamaja e saj Hafsa, babai Besnik, motra Silvana dhe vëllai Hazri janë pikëlluar nga lajmi për humbjen e saj në moshë kaq të re. Fatma, falë punës së saj kishte arritur kohët e fundit të jetonte vetëm, në Saletto, së bashku me qenin e saj.

The 34-year-old Albanian woman, who worked in a textile company, lost her life in a serious accident in Italy. Italian media, referring to police sources, say that Fatma Core was in the van of the company where she worked, which was involved in an accident that was fatal for the Albanian woman.

The van, driven by a 67-year-old man, lost control and went off the road, colliding with a tree.

After Fatma’s death, friends and relatives wrote numerous messages of condolence on social media.

“It seems impossible to me,” wrote a friend on Facebook.

“I still don’t want to believe it, I want to always remember you smiling like that! You will leave a void in our hearts.

The young woman of Albanian origin grew up with her family in Casale di Scodosia, write the Italian media. Her mother Hafsa, father Besnik, sister Silvana and brother Hazri are saddened by the news of her loss at such a young age. Fatma, thanks to her work, had recently managed to live alone, in Saletto, together with her dog.