Një 22-vjeçar shqiptar është arrestuar nga policia pasi përndiqte ish-të dashurën e tij italiane. Ajo 44-vjeçe, e divorcuar dhe me fëmijë, ishte ndarë prej kohësh me shqiptarin por ky i fundit nuk hiqte dorë duke e telefonuar vazhdimisht, orar dhe pa orar, ditën dhe natën, madje edhe duke e ndjekur rrugës për në shtëpi

Kjo jo për faktin se ai digjej nga dashuria apo pasioni për italianen, as për xhelozi.

Shqetësimi i vetëm i tij ishte të jetonte në shtëpinë e gruas pasi nuk kishte ku të fuste kokën.

44-vjeçarja jetonte në Castelfranco Emila. Por mëngjesin e të martës, 2 shkurt, shqiptari duket se kaloi çdo limit.

Hapi me një kaçavidë një nga dritaret e shtëpisë dhe hyri vjedhurazi në banesë.

Gruaja, e frikësuar nga ndërhyrja e papritur, thirri karabinierët të cilët mbërritën menjëherë dhe e arrestuan të riun shqiptar. Tashmë përveçse hyrjes me forcë në banesë ai do të përballet edhe me akuzën e përndjekjes.

A 22-year-old Albanian man has been arrested by the police after persecuting his Italian ex-girlfriend. The 44-year-old, divorced and with children, had been separated from the Albanian for a long time, but the latter did not give up by calling her constantly, regularly and without a schedule, day and night, even following her on the way home.

This is not because he was burning with love or passion for the Italian, nor for jealousy.

His only concern was to live in the woman’s house as he had nowhere to put his head.

The 44-year-old lived in Castelfranco Emila. But on the morning of Tuesday, February 2, the Albanian seems to have crossed every limit.

He opened one of the windows of the house with a screwdriver and sneaked into the apartment.

The woman, frightened by the sudden intervention, called the carabinieri who arrived immediately and arrested the young Albanian. Now, in addition to entering the apartment by force, he will also face the charge of persecution.