Një ngjarje e rëndë ndodhi ditën e djeshme në qytetin e Lushnjës, ku një 25-vjeçar me inicialet B.H kreu vetëvrasje duke u hedhur nga kati i tretë i një godine. Mësohet se i riu kishte vetëm pak kohë që ishte transferuar nga Tirana pranë familjes, ku kishte filluar te zyra e punës në qytetin e origjinës.

Bëhet me dije se 25-vjeçari, kishte vetëm një javë që ishte rikuperuar plotësisht nga infektimi me Covid-19.

Pas mbarimit të kurës së sëmundjes dhe fitores së betejës ndaj virusit, i riu ishte mbyllur në shtëpi dhe nuk vijonte jetën e tij si normalisht.

Ishin shokët e vetë të cilët e nxorrën ditën e djeshme për të pirë një birrë me qëllim për t’u argëtuar, por kjo rezultoi fatale për 25-vjeçarin pasi ai ndërrmori aktin e rëndë.

A serious incident occurred yesterday in the city of Lushnja, where a 25-year-old man with the initials B.H committed suicide by jumping from the third floor of a building. It is learned that the young man had only recently transferred from Tirana to his family, where he had started working at the office in his hometown.

It is reported that the 25-year-old had only one week to fully recover from the Covid-19 infection.

After finishing the cure of the disease and winning the battle against the virus, the young man was locked up at home and did not go about his life as normal.

It was his friends who took him out yesterday to have a beer for fun, but it turned out to be fatal for the 25-year-old after he committed the heinous act.