47-vjeçari Dimitri Aspioti, i njohur ndryshe si “dragoi i Kavos”, i cili akuzohet për përdhunimin e një 34-vjeçareje shqiptare, ka përfunduar në një greminë 200 metra, pas operacionit të policisë për arrestimin e tij .

Ai u pa nga një kalimtar i rastit, i cili njoftoi policinë, ndërsa aktualisht janë angazhuar forca të policisë dhe zjarrfikëses për kapjen e tij.

 

Aspioti u denua në vitin 2012 me 52 vjet heqje lirie për përdhunimin e 6 te rinjve britanike ne vitin 2010 dhe mori nga media britanike nofken “dragoi i Kavos”, por u lirua ne nentor 2019 duke shfrytezuae nje ligj te kohes ne Greqi.

Pasi u rrembye nga Aspioti, shqiptarja u gjet me pas ne nje kasolle ne Agio Petro, Lefkimi. Denoncimi per zhdukjen e saj u be nga burri i saj 32-vjecar, i cili tha se u zgjua ne mengjes por nuk gjeti ne banese bashkeshorten.

Ai tha per policine se nje nate me pare ishin takuar me Aspiotin, i cili jetonte ne Lefkimi nen masen e detyrimit per paraqitje dhe ndalim dalje nga Korfuzi.

 

Dimitri Aspioti, 47, otherwise known as the “dragon of Kavos”, who is accused of raping a 34-year-old Albanian woman, ended up in a 200-meter abyss after a police operation to arrest him.

He was seen by a bystander, who notified the police, while police and firefighters are currently engaged to apprehend him.

Aspioti was sentenced in 2012 to 52 years in prison for raping six British youths in 2010 and was nicknamed “the dragon of Kavos” by the British media, but was released in November 2019 using a law of the time in Greece.

After being abducted by Aspioti, the Albanian woman was later found in a hut in Agio Petro, Lefkimi. The report of her disappearance was made by her 32-year-old husband, who said he woke up in the morning but did not find his wife in the apartment.

He told police that the night before they had met Aspioti, who lived in Lefkimi under the measure of obligation to appear and stop leaving Corfu.