Një 35-vjeçar është arrestuar ditën e sotme pasi ka shpërdoruar detyrën e tij si drejtor i një filiali të një banke të nivelit të dytë.

Mësohet se ai i ka vjedhur 30 mijë dollarë në llogarinë rrjedhëse të një klienti.

Policia njofton se ky shtetas, duke shfrytëzuar pozicionin e tij si drejtor i një filiali të një banke të nivelit të dytë, ka vjedhur në llogarinë rrjedhëse të një klienti, një shumë prej 30.000 dollarësh amerikanë.

Ende nuk bëhet e ditur se në cilën bankë punonte drejtori.

Njoftimi i policisë:

Operacioni nga Seksioni për Hetimin e Krimit Ekonomik e Financiar, në bashkëpunim me Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë.

Ndalohet një 35-vjeçar, pasi duke shpërdoruar detyrën, ka vjedhur një shumë parash në llogarinë rrjedhëse të një klienti.

Nga Seksioni për Krimin Ekonomik dhe Financiar, në bashkëpunim me Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, si rezultat i një hetimi disamujor është bërë i mundur finalizimi i operacionit të koduar “Bankieri”, në kuadër të cilit u bë kapja dhe ndalimi i shtetasit F. N., 35 vjeç, banues në Tiranë.

Ky shtetas, duke shfrytëzuar pozicionin e tij si drejtor i një filiali të një banke të nivelit të dytë, ka vjedhur në llogarinë rrjedhëse të një klienti, një shumë prej 30.000 dollarësh amerikanë.

Materialet i kaluan Prokurorisë, për veprime të mëtejshme, për veprën penale “Vjedhja e kryer duke shpërdoruar detyrën”

A 35-year-old man has been arrested today after abusing his position as director of a branch of a second-tier bank.

It is learned that he stole $ 30,000 from a client’s current account.

Police say the citizen, using his position as director of a subsidiary of a second-tier bank, stole $ 30,000 from a client’s current account.

It is unknown at this time what he will do after leaving the post.

Police notification:

Operation by the Section for Investigation of Economic and Financial Crime, in cooperation with the Prosecutor’s Office of the Tirana Judicial District.

A 35-year-old man has been arrested for embezzling money from a customer’s current account.

The Section for Economic and Financial Crime, in cooperation with the Prosecutor’s Office of the Tirana Judicial District, as a result of several months of investigation has made possible the finalization of the operation codenamed “Banker”, in which the arrest and detention of FN citizen, 35 aged, resident in Tirana.

The citizen, taking advantage of his position as director of a subsidiary of a second-tier bank, stole $ 30,000 from a client’s current account.

The materials were forwarded to the Prosecutor’s Office, for further actions, for the criminal offense “Theft committed by abusing duty”