Një 27-vjeçar me inicialet F.D. ka përfunduar në pranga pasi i kishte vjedhur çantën me sende personale një 25-vjeçareje nën kërcënimin e thikës. Policia ka zbardhur ngjarjen e ndodhur në Dushk të Lushnjës, ndërsa i dyshuari do të përballet tani me akuzën “vjedhje me dhunë”.

Njoftimi i plotë

Vodhi çantën me sende personale të një 25-vjeçareje nën kërcënimin e thikës, kapet dhe arrestohet autori nga Policia.

Gjatë ditës së djeshme, njoftohemi se në afërsi të fshatit Dushk, një shtetas nën kërcënimin e një mjeti të mprehtë (thikë), i ka marrë çantën me sendet personale shtetases A. B., 25 vjeçe.

Menjëherë pas denoncimit, Policia bëri të mundur identifikimin, kapjen dhe arrestimin e autorit të dyshuar, shtetasit F. D., 27 vjeç, banues në Dushk, Lushnjë.

Materialet i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Lushnjë për veprën penale “Vjedhje me dhunë”.

 

 

A 27-year-old with the initials F.D. ended up in handcuffs after stealing the bag of personal belongings of a 25-year-old woman under the threat of a knife. Police have uncovered the event that took place in Dushk of Lushnja, while the suspect will now face the accusation of “violent theft”.

Full notice

He stole the bag with personal belongings of a 25-year-old woman under the threat of a knife, the perpetrator was caught and arrested by the Police.

Yesterday, we were informed that near the village of Dushk, a citizen under the threat of a sharp tool (knife), took the bag with personal belongings from the citizen A. B., 25 years old.

Immediately after the denunciation, the Police made possible the identification, capture and arrest of the suspected perpetrator, citizen F. D., 27 years old, resident in Dushk, Lushnja.

The materials were forwarded to the Prosecutor’s Office at the Court of First Instance Lushnja for the criminal offense “Theft with violence”.