Policia ka vënë në pranga katër persona të shpallur në kërkim për vepra të ndryshme penale. Në njoftim thuhet se është arrestuar Artan Nisllaj, 41 vjeç, banues në Tiranë pasi Gjykata e Apelit Gjirokastër e ka dënuar me 18 muaj burg, për veprën penale “Vjedhja duke shpërdoruar detyrën”.

Ai akuzohet se në kohën kur ka qenë drejtor në degën e bankës “Emporiki Bank” Gjirokastër ka kryer vjedhje në institucionin ku punonte.

Gjatë kontrolleve të policisë u arrestuan edhe tre persona të tjerë. Materialet procedurale i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë.

“Kapet dhe ndalohet një shtetas i shpallur në kërkim. Arrestohen në flagrancë 3 shtetas, për vepra të ndryshme penale. Në vijim të punës për kapjen e personave të shpallur në kërkim, nga strukturat e DVP Tiranë u bë kapja dhe ndalimi i shtetasit Artan Nisllaj, 41 vjeç, banues në Tiranë, pasi Gjykata e Apelit Gjirokastër e ka dënuar me 18 muaj burg, për veprën penale “Vjedhja duke shpërdoruar detyrën”.

Forca e posaçme “Shqiponjat”, në zbatim të Planit të Masave për rritjen e parametrave të sigurisë, parandalimin dhe goditjen e paligjshmërisë dhe evidentimin e personave që posedojnë lëndë narkotike, në Rrugën e Elbasanit kanë ndaluar për kontroll mjetin tip “BMË” me drejtues shtetasin B. K. Gjatë kontrollit të mjetit, Policia gjeti dhe sekuestroi në cilësinë e provës materiale një sasi të dyshuar lënde narkotike sintetike. Në përfundim të veprimeve, nga Seksioni për Hetimin e Narkotikëve u bë arrestimi në flagrancë i B. K., 32 vjeç, banues në Tiranë, për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”.

Nga specialistët e Qarkullimit Rrugor u bë arrestimi në flagrancë i shtetasve: D. Sh., 24 vjeç, pasi në rrugën “Ibrahim Rrugova”, u kap duke drejtuar mjetin pa lejen përkatëse; L. H., 41 vjeçe, pasi në Rrugën e Dibrës, u kap duke drejtuar mjetin motor në gjendje të dehur, në masën 0.54 mg/l.

Materialet procedurale i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë”, njofton policia.

Police have handcuffed four people declared wanted for various criminal offenses. The notification states that Artan Nisllaj, 41 years old, resident in Tirana, was arrested after the Gjirokastra Court of Appeal sentenced him to 18 months in prison, for the criminal offense “Theft by abuse of office”.

He is accused that at the time when he was director of the branch of the bank “Emporiki Bank” Gjirokastra he committed theft in the institution where he worked.

Three other people were arrested during the police checks. The procedural materials were forwarded to the Prosecution at the Court of First Instance in Tirana.

“A wanted citizen is arrested and detained. 3 citizens are arrested in flagrante delicto, for various criminal offenses. Following the work to apprehend the wanted persons, the structures of DVP Tirana arrested and detained the citizen Artan Nisllaj, 41 years old, resident in Tirana, after the Gjirokastra Court of Appeal sentenced him to 18 months in prison, for the offense criminal “Theft by abuse of office”.

The Special Force “Eagles”, in implementation of the Plan of Measures to increase security parameters, prevent and crack down on illegality and identification of persons possessing narcotics, in Elbasan Street have stopped to control the vehicle type “BMW” driven by a citizen BK During the control of the vehicle, the Police found and seized as material evidence a suspected amount of synthetic narcotics. At the end of the actions, the Section for Narcotics Investigation made the arrest in flagrante delicto of B. K., 32 years old, resident in Tirana, for the criminal offense “Production and sale of narcotics”.

Traffic specialists made the arrest in flagrante delicto of citizens: D. Sh., 24 years old, after being caught in the street “Ibrahim Rrugova”, driving the vehicle without the relevant permit; L. H., 41 years old, after he was caught driving drunk on Dibra Street, at a rate of 0.54 mg / l.

The procedural materials were passed to the Prosecutor’s Office at the Court of First Instance in Tirana “, the police announces.