Një 51-vjeçar është arrestuar nga ana e Policisë së Tiranës për shkak se përmes mashtrimit i kishte marrë një shumë prej 270 mijë eurosh një shtetaseje në vitin 2017.

“Specialistët e Seksionit për Hetimin e Krimit Ekonomik dhe Financiar bënë ndalimin e shtetasit A. A., 51 vjeç, pasi në vitin 2017, me anë të mashtrimit, i ka përvetësuar shumën 270.000 euro, për të cilat nuk i ka lëshuar as faturë tatimore, shtetases S. B.

Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Tiranë, për veprime të mëtejshme”, njofton Policia e Tiranës.

 

A 51-year-old man was arrested by the Tirana Police because through fraud he had taken a sum of 270 thousand euros from a citizen in 2017.

“Specialists of the Section for Investigation of Economic and Financial Crime detained the citizen A. A., 51 years old, because in 2017, through fraud, he misappropriated the amount of 270,000 euros, for which he did not even issue a tax invoice to the citizen S. B.

The materials were passed to the Prosecutor’s Office of the Tirana Judicial District, for further actions “, announces the Tirana Police.