Një 29-vjeçare është arrestuar sëfundmi nga policia. Ajo akuzohet se me anë të mastrimit u merrte lekë shqiptarëve për t’i siguruar punë në Gjermani.

Policia njofton se më datë 09.04.2021, u referuan materialet në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Tiranë, për shtetasen V. G., 29 vjeçe, sepse nëpërmjet mashtrimit ka falsifikuar dokumentacione dhe kontrata pune si dhe u premtonte shtetasve të ndryshëm se do ti punësonte në shtetin Gjerman, duke përfituar shuma të ndryshme në lekë dhe euro.

 

A 29-year-old woman has recently been arrested by police. She is accused of fraudulently taking money from Albanians to secure jobs in Germany.

The police announces that on 09.04.2021, the materials were referred to the Prosecution at the Court of First Instance Tirana, for the citizen VG, 29 years old, because through fraud he falsified documents and employment contracts and promised various citizens that he would employ them in the German state, benefiting different amounts in lek and euro.