Pas publikimit në media të lajmit për arrestimin e një prej personave të përfshirë në këtë ngjarje, në redaksinë e abcnews.al kanë mbërritur pamjet nga ngjarja, ku Rafaelo Greca i vënë në pranga mbrëmjen e djeshme tenton të vrasë me armë zjarri Erando Bekteshin në bashkëpunim me E.T. i shpallur tashmë në kërkim policor.

Konflikti mes tyre dyshohet se ka ndodhur pasi Bekteshi i ka goditur me shkelm automjetin Rafaelo Grecës. Pas përplasjes mes tyre, Rafaelo Greca vjen përpara spitalit të Elbasanit bashkë me E.T. i cili dyshohet se është personi që drejtonte automjetin e tyre. Greca del nga makina bashkë me një armë në dorë. Në këtë moment Bekteshi i veshur me një bluzë të kuqe dhe kapele, largohet me shpejtësi duke u futur në ambientet e një banese private në anë të rrugës. Greca e ndjek nga pas duke qëlluar në drejtim të tij, por fatmirësisht plumbi nuk e kap Bekteshin.

Pas kësaj, 25-vjeçari largohet me automjetin që kishte ardhur. E gjithë ngjarja ndodh në praninë e disa të rinjve të cilët qëndrojnë të grumbulluar pak metra larg tyre. Ndaj Rafaelo Grecës tashmë rëndojnë akuzat për veprat penale “Vrasje në rrethana të tjera cilësuse” e kryer në bashkëpunim, e mbetur në tentativë, dhe “Mbajtja pa leje e armëve të zjarrit”

ABC News publishes the video from the escalating clash until the use of the weapon in February of this year near the Elbasan Hospital. Following the publication in the media of the news about the arrest of one of the persons involved in this event, the editorial office of abcnews.al has received images from the event, where Rafaelo Greca, handcuffed last night, tries to kill Erando Bekteshi with a firearm in collaboration with ET already declared wanted by the police.

The conflict between them is suspected to have happened after Bekteshi kicked Rafaelo Greca’s vehicle. After the clash between them, Rafaelo Greca comes in front of the hospital of Elbasan together with E.T. who is suspected to be the person driving their vehicle. Greca gets out of the car with a gun in her hand. At this moment, Bekteshi, wearing a red blouse and hat, leaves quickly, entering the premises of a private apartment on the side of the road. Greca chases after him, shooting in his direction, but thankfully the bullet does not catch Bekteshi.

After that, the 25-year-old leaves with the vehicle that had come. The whole event takes place in the presence of some young people who stand gathered a few meters away from them. Rafaelo Greca is already charged with the criminal offenses of “Murder in other qualifying circumstances” committed in collaboration, remaining attempted, and “Illegal possession of firearms”