Ditën e sotme një ngjarje e rëndë u raportua në aksin Fushë-Krujë, ku në një postobllok të ngritur nga policia, Klevis Balloku përplasi njërin prej efektivëve me makinë “Audi” në një përpjekje prej tyre për ta ndaluar. Efektivi i policisë momentalisht ndodhet në spital dhe ka marrë goditje të shumta.

Njoftimi i policisë:

Sot, më datë 01.10.2020, rreth orës 12:00, në aksin rrugor Fushë Krujë-Tiranë, në një nga pikat e kontrollit e ngritura në kuadër të Planit të Masave, për parandalimin dhe goditjen e paligjshmërisë, kapjen e personave në kërkim dhe atyre që lëvizin me armë zjarri, shërbimet e Policisë i kanë shenjë një mjeti tip “Audi” për të ndaluar, por drejtuesi është larguar me shpejtësi duke aksidentuar punonjësin e Policisë Rrugore, i cili është dërguar në spital, nën kujdesin e mjekëve, jashtë rrezikut për jetën.
Por nuk mbaron me kaq. 32-vjeçari tashmë është i njohur nga uniformat blu pasi është dënuar dhe më parë. Klevisi është bërë pjesë e ngjarjeve të ndryshme kriminale, që nga pengmarrja e familjes, e deri tek përfshirja në trafikun e drogës dhe armëve. Në vitin 2012 Klevisi ka qënë i dënuar në Greqi, e më pas kur ishte rikthyer në familje kishte shfaqur shenja dhune dhe agresiviteti. Në vitin 2014, në qytetin e Milotit, Klevisi mori peng familjen e tij, e si pasojë i vëllai e plagosi me armë. E gjithë ngjarja nisi pasi Balloku në atë kohë 24 vjeç, mori peng babain, nënën, motrën dhe vëllain pasi kryefamiljari refuzoi t’i jepte para.

Ai u qëllua me automatik nga vëllai i tij Gentian Balloku në këmbë dhe në gjoks pasi terroizoi familjen për orë të tëra. Për këtë ngjarje ai u dënua me 6 muaj burg pasi gjykata e nxorri si person me probleme mendore. Gjithashtu ai është kapur nga policia me 26 kile drogë, armë dhe municione në vitin 2016.

Today a serious event was reported on the Fushë-Krujë axis, where in a checkpoint set up by the police, Klevis Balloku crashed into one of the officers in an “Audi” car in an attempt by them to stop him. The police officer is currently in the hospital and has received numerous beatings.

Police notification:

Today, on 01.10.2020, around 12:00, on the road axis Fushë Krujë-Tirana, in one of the checkpoints set up within the Plan of Measures, to prevent and crack down on illegality, apprehend wanted persons and To those who move with firearms, the Police services have signaled an “Audi” type vehicle to stop, but the driver quickly left, injuring the Traffic Police employee, who was taken to hospital, under the care of doctors, out of danger. for life.
But it does not end there. The 32-year-old is already known for his blue uniforms after being convicted and previously. Klevis has been involved in various criminal events, from family hostage-taking to involvement in drug and arms trafficking. In 2012, Klevis was convicted in Greece, and then when he returned to his family, he showed signs of violence and aggression. In 2014, in the town of Milot, Klevis took his family hostage, and as a result his brother wounded him with a gun. The whole affair started after Balloku, then 24 years old, took his father, mother, sister and brother hostage after the head of the family refused to give him money.

He was shot with a machine gun by his brother Gentian Balloku in the leg and chest after terrorizing the family for hours. For this event he was sentenced to 6 months in prison after the court found him as a person with mental problems. He was also caught by police with 26 kilos of drugs, weapons and ammunition in 2016.