Gjykata e Beratit ka lënë në burg 48-vjeçari Sokol Kapinova, i cili u arrestua 3 ditë më parë pasi ngacmoi seksualisht një vajzë 5-vjeçe.

Prokuroria e Beratit, e përfaqësuar nga prokurori Tasim Puci ka kërkuar masën e sigurisë “arrest me burg”, masë që është pranuar dhe vendosur nga gjyqtari Kostika Çobanaqi, që e ka vlerësuar “të ligjshëm” arrestimin e tij.

Burime për Abc News bëjnë me dije se Kapinova ishte komshi me të miturën dhe mësohet se e ka gënjyer me ëmbëlsira dhe kumbulla vajzën së bashku me motrën e saj 7-vjeçe,për ti futur në shtëpinë e tij,ku edhe ka ndodhur ngacmimi seksual.

The court of Berat has imprisoned 48-year-old Sokol Kapinova, who was arrested 3 days ago after sexually harassing a 5-year-old girl.

The Berat Prosecutor’s Office, represented by Prosecutor Tasim Puci, has requested the security measure “prison arrest”, a measure that has been accepted and decided by Judge Kostika Çobanaqi, who has assessed his arrest as “legal”.

Sources for Abc News suggest that Kapinova was the neighbor with the minor and it is learned that she lied to the girl with cakes and plums together with her 7-year-old sister, to put him in his house, where the sexual harassment took place.