Një ngjarje e rëndë ka ndodhur ditën e sotme, ku një 35-vjeçar shqiptar, i cili ishte përfshirë vazhdimisht në vjedhje dhe çështje që lidhen me ‘mallin’, u gjet i pajetë në Akrotiri, ishull grek.

Sipas informacioneve, 35-vjeçari u përpoq të hynte në një vilë gjatë natës, por kishte mbetur i bllokuar në parmakët e gardhit.

Si rezultat i kësaj ai mbeti i varur për një kohë të gjatë në një pozicion të përmbysur dhe për pasojë ka humbur jetën. Pronari i shtëpisë luksoze që gjeti viktimën lajmëroi policinë. Ndërkohë rasti po hetohet nga Departamenti i Sigurisë së Zakynthos.

Burimi: Zakynthosinformer.com|joq.al

A serious incident occurred today, where a 35-year-old Albanian man, who was constantly involved in theft and issues related to ‘goods’, was found dead on Akrotiri, a Greek island.

According to reports, the 35-year-old tried to enter a villa overnight but was trapped in the fence railings.

As a result he remained hung for a long time in an inverted position and consequently lost his life. The owner of the luxury home that found the victim called the police. Meanwhile the case is being investigated by the Zakynthos Security Department.